bmadesounds_YourStudio

Vargha Balázs vagyok, művésznevemen B made. Mindig is érdekeltek és lekötöttek a műszaki dolgok, a fa, mint megmunkálandó anyag, valamint a zene. Számos irányzattal ismerkedtem az idők során, és az elektronikus zenei vonalon találtam meg azt, ami a legközelebb áll hozzám.

Főbb zenei vonalak: Trance, Big room house, Bass house, Progressive house, Tech house. 

A műszaki dolgok vonatkozásában az elmúlt évtizedet versenymotorok és belsőégésű motorok körül töltöttem. Ez sok izgalmas és kihívásokkal teli időszakkal járt együtt, miközben zene iránti tevékenységem sem hagyott alább. Saját zenei megjelenéseim a YouTube csatornámra orientálódnak, melyek kapcsán egy-két esetben a videóvágásba is belekóstoltam.  Igyekszem folyamatosan fejleszteni a zenei háttértudásom a kreatív és technikai oldalról egyaránt. Ehhez számos forrásból merítettem az évek során, és célom továbbra is ezen az úton haladni. A stúdió építése kapcsán beleáshattam magam az akusztika rejtelmeibe, ami szintén egy nagyon izgalmas világ.

Ha szeretnéd, hogy együtt meghallgassuk a zenédet, ha fejlődni szeretnél, és választ kapni kérdéseidre, esetleg még csak most jött meg a kedved a zeneszerzéshez, és segítségre van szükséged, akkor keress bátran!