bmadesounds_YourStudio

Vargha Balázs vagyok, művésznevemen B made. Mindig is érdekeltek és lekötöttek a műszaki dolgok, a fa, mint megmunkálandó anyag, valamint a zene. Számos irányzattal ismerkedtem az idők során, és az elektronikus zenei vonalon találtam meg azt, ami a legközelebb áll hozzám.

Főbb zenei vonalak: Trance, Big room house, Bass house, Progressive house, Tech house. 

A műszaki dolgok vonatkozásában az elmúlt évtizedet versenymotorok és belsőégésű motorok körül töltöttem. Ez sok izgalmas és kihívásokkal teli időszakkal járt együtt, miközben a zene iránti érdeklődésem sem hagyott alább. Saját zenei megjelenéseim a YouTube csatornámra orientálódnak, melyek kapcsán egy-két esetben a videóvágásba is belekóstoltam.  Igyekszem folyamatosan fejleszteni a zenei háttértudásom a kreatív és technikai oldalról egyaránt. Ehhez számos forrásból merítettem az évek során, és célom továbbra is ezen az úton haladni. A stúdió építése kapcsán beleáshattam magam az akusztika rejtelmeibe, ami szintén egy nagyon izgalmas világ.

Ha szeretnéd, hogy együtt meghallgassuk a zenédet, ha fejlődni szeretnél, és választ kapni kérdéseidre, esetleg még csak most jött meg a kedved a zeneszerzéshez, és segítségre van szükséged, akkor keress bátran!